TEKAŠKE PRIPRAVE NA 3. Istrski maraton BANKE KOPER

Tekačev je dandanes mnogo in se med seboj razlikujejo, prav tako različni pa so njihovi tekaški cilji. Nekateri tečejo le »za dušo«, drugi zgolj za ohranjanje zdravja, spet tretji za dober rezultat na tekmi ali tekaškem dogodku … vsem pa je skupno eno – tek jim pomeni užitek, sprostitev, dobro voljo, a nič kolikokrat tudi razlog za iskanje izgovorov, da lahko preskočijo »trening«, sem in tja s seboj prinese kakšno poškodbo, včasih tudi kanček utrujenosti…Vsem tem, manj pozitivnim tekaškim izkušnjam pa se je moč izogniti, če le uberemo pravo taktiko. Veliko vlogo pri teku seveda predstavljata pravilna tekaška tehnika in čvrsto telo, a motivacijsko vzdušje in dobra volja »sotrpinov« prav nič ne zaostajata.


ana
ana_rok7
V 3 mesečnih pripravah na 3. Istrski maraton BANKE KOPER, ki jih ponovno organiziramo, boste tekači deležni strokovne pomoči izkušenih vaditeljev, kjer se boste učili pravilne tekaške tehnike, učvrstili svoje telo, dvignili raven vzdržljivosti, uživali v dobri družbi in ko pride »dan D«, samozavestno odtekli svoj prvi daljši tek ali morda le izboljšali svoj rezultat.


liliPriprave bosta vodila aktivna triatlonca in tekača Ana Radivo in Rok Terčelj. Svoj “piskarček” bo s prehranskimi nasveti dodala tudi naša 3ŠPORTova dietetičarka Bernarda Habe, piko na i k dobri volji in pozitivni motivaciji, pa tako ali tako predstavljajo vedno nasmejani člani.


leni
fantjeV tekaški pripravljalnici na 3. Istrski maraton BANKE KOPER ste dobrodošli vsi tekači – rekreativci, začetniki, tisti, ki bi radi začeli, a nimate dovolj poguma, tisti, ki tečete že dolgo, pa si želite nove družbe, tisti, ki vam tek dela preglavice … vsi, ki si želite strokovnih nasvetov, dodatne motivacije in dobre družbe …


Pridružite se nam vsak ponedeljek in sredo od 19.00 do 20.15 ure. Poleg dolgotrajnega teka, dinamičnega ogrevanja in statičnega raztezanja, boste izvajali tudi fartlek, ki zajema menjavo hitrosti teka, krajše šprinte, poskoke, atletsko abecedo in vaje za krepitev mišic. Pripravljali se boste na vse razdalje 3. Istrskega maratona in združili prijetno s koristnim. Ob vikendih se boste odpravili na daljše tekaške izlete in pohode.


Za tekaške priprave smo pripravili promocijski paket 39 EUR/3 meseci (jan, feb, mar). Udeležence bomo razveselili z možnostjo cenejšega nakupa tekaške opreme, pripravili pa smo tudi darilne bone. S pripravami bomo začeli v ponedeljek, 4. 1. 2016, lahko pa se nam pridružite že v decembru ali pa kasneje.


Več o ŠD 3ŠPORT, tekaških pripravah in programih društva lahko najdete na: www.sd3sport.com040 520 156 (Ana Radivo – vaditeljica tekaške vadbe odraslih in otrok)


KONTAKT 
Naslov:  Športno društvo 3Šport, Piranska cesta 6, 6000 Koper
E-pošta: info@sd3sport.com
Davčna številka: 92140777
IBAN: SI56 1010 0004 5433 340