ŠPORTNI VSTOP V NOVO LETO

Sedaj smo že pošteno zakorakali v novo leto in tudi v našem društvu 3 šport aktivno nadaljujemo z že utečenimi treningi, vadbami in gibalnimi uricami za najmlajše.

V društvu združujemo vse generacije, z nami migajo najmlajši, šolarji, mladostniki, odrasli in starejši. Telovadimo, tečemo, plavamo, kolesarimo skoraj vsak dan. Naj vam predstavimo naš športni teden.

Ob PONEDELJKIH začnemo z gibalnimi uricami. V Vrtcu Koper, enoti Ribica se naši najmlajši skozi igro razgibavajo in telovadijo skupaj z Bernardo in Eriko. Nadaljujemo s tekači, ki na Bonifiki pridno krepijo svoje hitre nogeice pod vodstvom Ane in Roka.

TOREK  je dan za plavanje. Najprej so na vrsti otroci, kasneje se v bazen podajo še odrasli.
Da splavamo, izboljšujemo svojo tehniko, smo vedno hitrejši in močnejši poskrbijo Petra, Alan, Matic, Leni, Andrej in Aljoša.

Ob SREDAH spet tečemo. Pri tekaških treningih nam ni nikoli dolgčas. S tekaško abecedo izboljšujemo svojo tehniko teka, vključimo vaje za moč, treninge popestrimo z intervali, teki v klanec ipd. Z Bernardo telovadimo tudi pri Zdravi vadbi, kjer krepimo naše mišice, poskrbimo za gibljivost, povečujemo vzdržljivost, koordinacijo in ravnotežje.

V čETRTEK se ponovno dobimo na bazenu, kjer plavamo mali in veliki. Razdeljeni smo v različne skupine po pripravljenosti in osvojenih plavalnih veščinah posameznika.

PETEK je dan, da se napolnimo s pozitivno energijo za prihajajoči vikend. Teden zaključimo v telovadnici z Zdravo vadbo, dodobra se razmigamo, nasmejimo in naredimo veliko zase.

Ob vikendih se včasih podamo na pohod, daljši tek ali kolesarko turo. Kakorkoli, nikoli nam ni dolgčas. 🙂
Z veseljem medse skozi celo leto sprejemamo nove člane, ki si želijo aktivno in športno preživeti svoj prosti čas. Zato 1, 2, 3, pridruži se nam tudi ti!


KONTAKT 
Naslov:  Športno društvo 3Šport, Piranska cesta 6, 6000 Koper
E-pošta: info@sd3sport.com
Davčna številka: 92140777
IBAN: SI56 1010 0004 5433 340