ZAKAJ REDNA ŠPORTNA REKREACIJA?

“Ali te zanima kaj prinaša vsakodnevno gibanje? Bi rad spoznal/-a zdravju koristno športno vadbo?”
Vabljeni na predavanje o športni rekreaciji, ki ga v ŠD 3ŠPORT skupaj z DŠRTV Partizan Koper pripravljamo v petek, 3.10.2014 v predavalnici Srednje tehniške šole Koper s pričetkom ob 17h uri.

Spregovorili bomo o razlogih, zakaj sta gibanje in športna aktivnost tako pomembni za naše zdravje, kako začeti z redno rekreacijo in kako najti motivacijo in vztrajnost, da gibanje postane naša vsakdanja praksa.

Svoj doprinos naštetemu bosta dodala še dva posebna gosta: ultra športnik, veliki humanitarec in pobudnik akcije Srce Sloveniji – Never give up, Matej Markovič, ter vodja gibanja “Še vedno vozim-vendar ne hodim”, ročni kolesar ter z ambicijami tekmovati tudi v triatlonu David Razboršek.

Za piko na i se bomo na koncu razgibali z Zdravo vadbo ABC – program telesne vadbe, ki poudarja pomembnost ohranjanja telesne pripravljenosti in krepitvi zdravja vseh generacij. Zato nikar ne pozabi na športno opremo!

Srečanje bo obenem priložnost, da se spoznaš z vsemi programi vadb in ostalimi aktivnostmi, ki jih v ŠD 3ŠPORT in DŠRTV Partizan Koper ponujamo.

Vsi ljubitelji gibanja in dobrih zgodb ter vsi tisti, ki boste v kratkem to tudi postali, lepo vabljeni, da petkovo popoldne preživite poučno in aktivno!


KONTAKT 
Naslov:  Športno društvo 3Šport, Piranska cesta 6, 6000 Koper
E-pošta: info@sd3sport.com
Davčna številka: 92140777
IBAN: SI56 1010 0004 5433 340