13. triatlon Celje

29.08.2016

Triatlona v Celju se je udeležilo kar nekaj naših 3športnikov. Naš 13-letni novinec v triatlonu, Mark Pregelj, je ponovno obranil 1. mesto, bravo Mark 🙂 Naša Rok Terčelj in Zvone Černeka pa sta podelila vtise z nami:


Rok:
“Triatlon v Celju sem vzel kot trening. Še 2 uri pred tekmo nisem imel energije in sem do zadnjega čakal s prijavo. Odločil sem se vseeno nastopiti. Ker se je plavalo v bazenu, smo se z sotekmovalci, kot običajno, dogovorili o osebnih časih na 750m. Izkazalo se je, da sta se 2 krepko zlagala o njunem plavanju in smo skoraj 200m plavali zelo počasi. To me je razjezilo in sem ju prehitel in sam nadaljeval z plavanjem. Na kolo sem prišel sam. Poizkusil sem loviti, vendar mi je po slabih 10km postalo jasno, da skupine pred sabo sam ne bom ujel. Počakal sem na skupinico katera se mi je počasi pribljiževala. Skupaj smo začeli z norim kolesarjenjem in 2km pred koncem kolesarjenja le ujeli večjo skupino. Na teku pa se je ponovno pokazalo, kako slabo sem letos pripravljen. Zaključil sem na 14.mestu in 5. v kategoriji. Sem se pa odločil, da predčasno zaključim sezono in se pripravim na LJ maraton. 6 mesecev počitka se mi preveč pozna. Gremo dalje 🙂


ce_2016_2

Zvone:
“Celjski triatlon mi bo ostal v spominu po slabi organizaciji – na najbolj preprosta vprašanja od organizatorjev nisem dobil zadovoljivih odgovorov. Še bolj pa me je zbodlo to, da ni bilo sodnikov za štetje preplavanih dolžin. Tako je marsikdo preplaval kakšnih 100 m manj. Zagotovo se je to zgodilo v moji starostni skupini, pa se je frajer naredil Francoza.
Škoda, saj bi bila to lahko lepa tekma, posebej to velja za tekaški del ob Savinji.”


KONTAKT 
Naslov:  Športno društvo 3Šport, Piranska cesta 6, 6000 Koper
E-pošta: info@sd3sport.com
Davčna številka: 92140777
IBAN: SI56 1010 0004 5433 340