PRIPRAVE na BANKA KOPER 2. Istrski maraton

Trud in kakovostno ter strokovno delo, se izplačata. Tako je ŠD 3ŠPORT v letošnji sezoni prevzel vodenje uradnih tekaških priprav na BANKA KOPER 2. Istrski maraton. Za tekače in njihovo pripravljenost bosta skrbela naša trenerja ter aktivna triatlonca in tekača Ana in Rok. Svoj “piskraček” bo s prehranskimi nasveti dodala tudi naša dietetičarka Bernarda, piko na i k dobri volji in pozitivni motivaciji, pa tako ali tako vedno predstavljajo naši nasmejani člani.


Ana

Dobrodošli ste vsi tekači – rekreativci, začetniki, tisti, ki bi radi začeli, a nimate dovolj poguma, tisti, ki tečete že dolgo, pa bi radi nove družbe, tisti, ki vam tek dela preglavice … vsi, ki si želite strokovnih nasvetov, dodatne motivacije in dobre družbe.


Pridružite se nam vsak ponedeljek in sredo od 19.00 do 20.15 ure. Skupaj bomo tekli, popravljali tekaško tehniko, skrbeli za moč, se pripravljali na vse razdalje BANKA KOPER 2. Istrskega maratona in družili prijetno s koristnim. Ob vikendih se bomo odpravili na daljše tekaške izlete in pohode.


Za tekaške priprave smo pripravili promocijsko ceno 13 eur/mesec, udeležence pa bomo razveselili še z možnostjo cenejšega nakupa tekaške opreme. Za vaše najdražje smo pripravili tudi darilne bone – namesto čokolade, letos podarite zdravo obliko veselja – PRIPRAVE NA BANKA KOPER 2. Istrski maraton!