Ugodnosti

PREHRANA


PICERIJA IN ŠPAGETERIJA PIZZA 33 (www.pizza33.si): 10 % popust na vse gostinske storitve (razen na dostavo hrane na dom).


VITANATUR – spletna trgovina s superživili (www.vitanatur.si): 20 % popust ob nakupu (pred koncem nakupa vtipkaj kodo 3SPORT + označi lokalno dostavo, v kolikor se želiš izogniti plačilu poštnine v Kopru in okolici).


BERNARDA HABE 20% popust za prehransko oceno, meritve telesne sestave in sestavo individualnega mesečnega jedilnika, Kontakt: habe.bernarda@gmail.com in 040 805 340

MASAŽE


BERNARDA HABE – klasične in športne masaže : 20 % popust 30min 15€, 45min 20€ , 60min 25€ (cene s popustom), Kontakt: habe.bernarda@gmail.com in 040 805 340.

RAZVAJANJE

OPREMA


VO2 SPORT – trgovina s športno prehrano in prehranskimi dodatki (www.vo2sport.com): 40 % popust na vse izdelke iz spletne prodaje. Za naročilo kontaktirajte Roka Terčelja.

ORCA – vodilna znamka plavalnih neoprenov (www.orca.com/int-en): 20 % popust na vse neoprene. Za naročilo kontaktirajte Roka Terčelja.

ITAK ŠPORT : itaksport.si. Salming superge 30 % popust

AQUAMANIA – plavalna in potapljaška oprema (http://www.aquamania.si/): 20 – 30 % popust Pišite na: sd3sport@gmail.com
VSTOPNINA za bazen v Žusterni (pod balonom)


Za člane ŠD 3ŠPORTa so pripravili cenješe vstopnice. Dnevna vstopnica za člane stane 3 eur, mesečna pa 25 eur.

ŠOLA

ujusansaŠOLA SURFANJA UJUSANSA – prvi in edini izključno surferski klub v Sloveniji, ki svojo ljubezen do deskanja na valovih vztrajno širi med širšo populacijo (ujusansa.si): 50 € popusta na šolo deskanja na valovih v Španiji. Več o ponudbi najdete na termini in cene