“Ali si upaš v 3 tednih ? “

Kolesarite, tečete, plavate ali nič od tega? Vabimo vas na nov izziv – Mali triatlon za vsakogar!Triatlon ni zgolj za profesionalne in zagrizene tekmovalce, primeren je za vse rekreativne športnike, tudi za kolesarje, tekače, plavalce ali plezalce. Če le pokažete nekoliko dobre volje …Mali triatlon za vsakogar, kjer udeleženec preplava zmernih 300 metrov, nato 10 kilometrov kolesari in 2 kilometra teče, je ravno pravšnja preizkušnja za nov izziv, saj zahteva zelo malo priprave in je na začetku predvsem tekma s samim s seboj.


ana_rok7Še vedno niste prepričani? Pridružite se brezplačnih pripravah na triatlon v družbi vaditeljev ŠD 3ŠPORT.


Prepričani smo, da ste takšnega izziva sposobni. Da bi odpravili še zadnje pomisleke, smo za vas pripravili 3-tedenske brezplačne priprave na triatlon, kjer vas bomo še posebej naučili pravilno plavati in teči. V družbi usposobljenih vaditeljev boste spoznali vse discipline in se suvereno pomerili na tekmi 3. junija 2017 v Kopru.


Priprave bodo potekale med 8.5. in 2.6.:– v ponedeljek in sredo ob 19. uri bomo TEKLI na Bonifiki


– v torek in četrtek ob 20. uri bomo PLAVALI v Žusterni ali


– v soboto ali nedeljo ob 10. uri, ko bomo KOLESARILI po Obali.


Začnemo v pon. 8.5. ob 19.00 na Bonifiki!Ni prepozno, ravno pravi čas je, da se nam pridružite, zato se prijavite že zdaj in nam pišite na sd3sport@gmail.com.


Sprejeli bomo prve tri pougmneže!ana_rok7
izola tek
ana_rok7
izola tek