041547721

AKVATLON je pod streho!

Petek, 17. maja 2019 je bil dan poln sonca, vetra v laseh, zdrave tekmovalnosti in prave športne zabave.

Letos smo v Obalno-kraški regiji obudili spomin na zabaven akvatlon in ponovno organizirali Šolsko športno tekmovanje v tej disciplini. Tekmovanja se je udeležilo 31 otrok iz 7 različnih osnovnih šol: OŠ ANTONA UKMARJA KOPER, OŠ IVANA BABIČA-JAGRA MAREZIGE, OŠ DEKANI, OŠ LIVADE IZOLA, OŠ KOPER  in OŠ VOJKE ŠMUC IZOLA. Ob podpori učiteljev in staršev ter organizacije 3športovcev s prostovoljci, je športna akcija štela več kot 70 članov.

V kategoriji najmlajših deklic sta 1. in 2. mesto zasedli Zarja Jagodnik in Sara Povšič, pri najmlajših dečkih pa prva tri mesta 1. Arman Durmiši, 2. Lan Pribac  in 3. Rene Povšič. Pri mlajših učenkah: 1. mesto Ida Tončetič, 2. Ana Marina Vadnov in 3. mesto Sara Kocjančič, pri mlajših učencih: 1. mesto Amadej Fink, 2. Rok Mlinar in 3. Maj Pribac. Prva tri mesta kategorije starejših učenk so zasedale 1. Mija Rihter Medoš, 2. Vita Vodipija in 3. Gaja Kovačič, pri starejših učencih pa so si medalje prislužili Žiga Remec (1. mesto), Borut Purgar (2.) in Matic Turk (3.).

Iskrene čestitke vsem tekmovalcem za dosežen rezultat in hvala vsem, ki ste soustvarili dogodek o katerem bodo mladi v šoli lahko klepetali in obujali spomine. 

S tekmovanjem smo zadovoljili naša pričakovanja in veseli nas, da smo dokazali, kako lepo se je gibati ter družiti ob zabavenem akvatlonu.  

Vabimo vas, da se o tem sami prepričate in si ogledate video povzetek naše akcije: VIDEO

Fotografije si lahko ogledate na: fotogalerija Facebook

Vse, ki bi se redi ponovno dokazali v akvatlonu ali se preizkusili v kateri drugi disciplini, vabimo na Triatlon za pokal Istre, ki bo 1. junija v Kopru, več na: www.triatlonistra.si

Hvala vsem PARTNERJEM DOGODKA!

Do takrat pa obilo športa in sonca,vaša ekipa ŠD 3ŠPORT

Подвесные потолки